Exkluzív ajánlatunk

A MAGYAR AMATŐR PÁROS TENISZ KUPA résztvevői előzetes regisztrációt követően a verseny ideje alatt 15 perces BALANCE átmozgató masszázst vehetnek igénybe ingyenesen

A Balance Sportprevenciós Központ harmadik egysége 2018. júliusától szeretettel várja pácienseit a Budai Tenisz Centrum épületében. A központ minden fájdalommentesen mozogni vágyó számára kínál fizio és fizikoterápiás megoldást, legyen szó élsportolóról, hobbisportolóról, gyermekekről vagy idősekről.

 

A Budai Tenisz Centrum konditermét a nevezett versenyzők a rendezvény ideje alatt igénybe vehetik, sőt személyi edző segíti a gépek megfelelő, személyi igényeknek megfelelő használatát.

 

Az V.  Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa résztvevői az alábbi kedvezményekben részesülnek a tandtsport üzletében!

Kölcsönzés és szerviz: sí és snowboard felszereléseinket szakszerű beállítással 20% kedvezménnyel kölcsönözheted a TandT Sport Lövőház utcai üzletében, továbbá szerviz szolgáltatásunkat is 20% kedvezménnyel veheted igénybe. Részletekért tekintsd meg weboldalunkat: www.ski.hu.

Vásárlás: a rendezvény résztvevőjeként 15% kedvezménnyel vásárlolhatsz a TandT Sport Lövőház utcai üzletében.

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható!

What's your limit?


Mindenkinek vannak határai, mindenkivel előfordul, hogy hátramarad vagy akadályokba ütközik. A lényeg, hogy állj talpra, ne add fel, emeld a mércét, hogy végül te alakíthasd a játékszabályokat. Ebben a szellemben indította a HEAD a "What's your limit" kampányt és ebben a szellemben rendezzük meg mi is a III. Sí és Tenisz Kupát!  A #HEADwhatsyourlimit? immáron sokadik éve nem csak profikat, hanem az alkalmi sízés szerelmeseit is arra sarkallja, hogy feszegessék határaikat.

Készen állsz!? What' s  your limit?