Mercedes-Benz Hovány Sí és Tenisz Kupa részletes program

2020. évben 6. alkalommal kerül megrendezésre az egyedülálló és nagy presztízs értékű SÍ és TENISZ MAGYAR AMATŐR KUPA, mely rendezvény fő támogatója a Mercedes-Benz Hovány. A verseny lényege: a nevezők megmérettetnek két sportágban. Külön díjazásra kerül mindkét verseny, így nem kötelező mindkét kupán indulni.

Külön elismerést és a legértékesebb díjakat azok kapják, akik mindkét sportágban indulnak, és saját kategóriájukban jól szerepelnek.   

Fontos, hogy a tenisz és a sí verseny is külön díjazásra kerül, így nem kell feltétlen mindkét versenyen elindulni.

 

A tenisz párosoknak nem kell együtt indulniuk a sí versenyen. Mindenki a saját helyezését (ami egy pontszámnak számít) viszi tovább. Mivel igen eltérőek lehetnek egy személy eredményei a tenisz és a síversenyen, nem kell feltétlen megnyerni a tenisz verseny valamely kategóriáját a kombinált fődíj megnyeréséhez. Érdemes küzdeni a övetkező díjakért:

Kombinált I. helyezett díj: egy férfi és egy női HEAD teniszütő

Kombinált II. helyezett díj: pontosítás alatt

Kombinált III. helyezett díj: egy - egy szponzor ajándék 

 

 A rendezvény kommunikációjába a HEAD Int. GmbH is bekapcsolódik, így a hivatalos HEAD Tennis facebook oldalon (több mint 1 millió követő, ebből kb. 130 000 fő magyar) is beszámolnak az eseményről.

 
A szervező a programváltoztatás jogát fenntartja. Új információk a www.skitenniscup.hu oldalon és a facebook esemény oldalán folyamatosan frissítve megjelennek.