V. HEAD Sí és Tenisz Kupa részletes program

2019. évben 5. alkalommal kerül megrendezésre az egyedülálló és nagy presztízs értékű SÍ és TENISZ MAGYAR AMATŐR KUPA. Korábbi években Ausztria egyik alpesi sí világkupa helyszíne adott otthont a versenynek. Látva a rendezvény népszerűségét 2019-ben Magyarország egyik legimpozánsabb teniszklubja – a Budai Tenisz Centrum - és profi sí versenyhelyszíne - Mátraszentistván – ad otthont a versenynek, így jóval többen tudnak megmérettetni.

Fontos, hogy a tenisz és a sí verseny is külön díjazásra kerül, így nem kell feltétlen mindkét versenyen elindulni.

A tenisz verseny kategóriánkénti fődíjai belépőjegyek az ATP WIEN versenyre. További díjakért is érdemes küzdeni, melyeket szponzoraink felajánlásainak köszönhetünk.

A tenisz párosoknak nem kell együtt indulniuk a sí versenyen. Mindenki a saját helyezését (ami egy pontszámnak számít) viszi tovább. Mivel igen eltérőek lehetnek egy személy eredményei a tenisz és a síversenyen, nem kell feltétlen megnyerni a tenisz verseny valamely kategóriáját a kombinált fődíj megnyeréséhez. Érdemes küzdeni a övetkező díjakért:

Kombinált I. helyezett díj: egy férfi és egy női HEAD síléc

Kombinált II. helyezett díj: egy - egy HEAD teniszütő

Kombinált III. helyezett díj: egy - egy szponzor ajándék (egyenlőre meglepetés)

 A Budai Tenisz Centrum prémium klubháza tökéletes helyszín a Tenisz Világnapja ünneplésére. A teniszverseny első napjának estéjén ez alkalomból borkóstolóval és álló fogadással egybekötött party kerül megrendezésre, ahol olyan tenisz ikonok társaságában ünnepelhet a teniszért rajongó közönség, akik felírták Magyarország nevét a világ tenisz térképére.

Mind a versenyek, mind a Tenisz Világnapja Party magas színvonalat fog képviselni. A versenyek szervezésében és kommunikációjában mind a Magyar Tenisz Szövetség, mind a Magyar Sí Szövetség partner.

A Magyar Tenisz Szövetség az évente megrendezésre kerülő Tenisz Bálon díjazza az előző év legeredményesebb profi és amatőr sportolóit, köztük a Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa összetett bajnokait.

 A rendezvény kommunikációjába a HEAD Int. GmbH is bekapcsolódik, így a hivatalos HEAD Tennis facebook oldalon (több mint 1 millió követő, ebből kb. 130 000 fő magyar) is beszámolnak az eseményről.

 
A szervező a programváltoztatás jogát fenntartja. Új információk a www.skitenniscup.hu oldalon és a facebook esemény oldalán folyamatosan frissítve megjelennek.